2024-05-19 20:13
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:
Самолетни програми
Почивка на море
Промоция

ТАЙЛАНД: ПУКЕТ И БАНКОК – Перлите на Индокитай

Флай Холидейс
Видяна:
3017 пъти


Актуализирана на :
14-05-2024
17:19

Тайланд Тайланд
9 дни
4887 лв.
Тайланд снимки 2 Тайланд снимки 3 Тайланд снимки 4 Тайланд снимки 5 Тайланд снимки 6 Тайланд снимки 7 Тайланд снимки 9

всички оферти от агенция Флай Холидейс
Сподели : Facebook
Програма Изпратете запитване за офертата



София – Истанбул – ПукетБанкок – Истанбул – София

Топ цена: 4887 BGN

9 дни

Екскурзия със самолет


ПРОГРАМА:

Ден 1 София - Истанбул

Отпътуване от Терминал 2 на летище София с полет на авикомпания " Turkish Airlines" . Пристигане в Истанбул. Отпътуване за Пукет с полет на авикомпания " Turkish Airlines" .

Ден 2 Истанбул - Пукет

Кацане на летището в Пукет. Трансфер до хотела. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време. Вечерта по желание посещение на шоуто " Пукет Фантазия" с включена вечеря (17:30 – 23:00 ч.). Това е най-популярното атракционно шоу на Пукет, което съчетава програма в стила на Лас Вегас с елементи на " Дисниленд" – изключителен спектакъл, претворил тайландската култура и история чрез ефектни акробатични номера, пиротехника и цирково представление с 30 слона. По време на шоуто ще имате възможност да наблюдавате демонстрация на занаяти или дори да пояздите слон. Гостите ще могат да опитат разкошните ястия от блок масата на ресторант " Голдън Манора" , разположен в същия комплекс. По време на представлението не се разрешава използването на никакви средства за снимане. Нощувка.

Ден 3 Пукет

Закуска. Свободно време или по желание полудневна панорамна обиколка на Пукет: най-известните плажове на Пукет; храмът " Чалонг" – най-големият и значим храм на остров Пукет; посещение на фабрика за кашу и на прекрасно вековно имение – тази екскурзия е разнообразен преглед на историята и забележителностите на острова. Нощувка.

Ден 4 Пукет

Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия " Джеймс Бонд и отвъд" с включен обяд (ок. 10 ч.). Тази вълнуваща екскурзия предлага на туристите възможността да видят уникалния и впечатляващ пейзаж на залива Панг Нга – един от най-необикновените и красиви природни комплекси – естествен декор на сцени от филма " Мъжът със златния пистолет" от поредицата за Джеймс Бонд от 1974 г. Посещение на пещерата на сладоледа с многобройните сталактити. Тук ще имате възможност да карате кану през мистичното мангрово блато в абсолютна тишина. Традиционен тайландски обяд ще се сервира в близкото село, където ще опознаете типичния живот на местните. Свободно време до вечерта за плаж и почивка. Връщане на о-в Пукет. Нощувка.

Ден 5 Пукет

Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия до островите Пи Пи с моторна лодка и включен обяд (ок. 9, 5 ч.). Екскурзията включва посещение на заливa Лох Самах, острова Пи Пи Лей и фотопауза около известния залив Майа, където е сниман филмът " Плажът" с Леонардо Ди Каприо. Предлага се и възможност за гмуркане с шнорхели за наблюдение на магичния подводен свят. Фотопауза при Пещерата на викингите, където са съхранени древни рисунки по стените. След това се продължава с лодка към подводните рифове на Хин Кланг, където ще можете да се гмуркате с шнорхели. Последната спирка от тази екскурзия е малкият остров Кхай Най – идеалното място за отдих и почивка на белия пясъчен плаж, плуване и гмуркане. Връщане на о-в Пукет. Нощувка.

Ден 6 Пукет - Банкок

Закуска. Трансфер до летището в Пукет. Полет до Банкок. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. По желание вечеря с фолклорна програма в местен ресторант (ок. 3 ч.). Вечерята се провежда в типичен тайландски ресторант, където ще имате възможността да се насладите на автентична тайландска кухня, традиционни тайландски танци и изключителното тайландско гостоприемство. Нощувка.

Ден 7 Банкок

Закуска. Туристическа програма в Банкок – този популярен тур ще Ви отведе до тайните на будизма в съчетание със забързания живот на града. Градът е построен при вливането на река Чао Прая в Тайландския залив и територията му е прорязана от множество канали. Историческият център на Банкок е разположен на остров Ратанакосин, на бреговете на р. Чао Прая. Тук се намира Големият кралски дворец – прекрасен архитектурен образец и една от националните забележителности на Тайланд. Построен през 18 в. от крал Рама, дворецът бил център на кралството в продължение на 150 години, а днес се използва за провеждане на официални церемонии. В пределите на двореца се намира Храмът на изумрудения Буда, който се счита за едно от най-свещените места в страната. Разходка с лодка по протежение на река Чао Прая и каналите на Тонбури. Тук ще се запознаете с начина на живот покрай речния бряг, който от десетилетия почти не се е променил. Спирка при храма " Ват Арун" , построен на западния бряг на р. Чао Прая – един от най-древните храмове в Банкок, превърнал се в символ на града и на държавата. Свободно време. Вечерта по желание вечеря на круизен кораб (ок. 3, 5 ч.): разходката с кораба " Гранд Пърл" ще Ви позволи да се докоснете до живота и културата на Тайланд, минавайки покрай величествените храмове на Банкок, които се намират на брега на Чао Прая. Вечерята ще бъде сервирана на бюфет в съпровод на музикални изпълнения на пиано. Нощувка.

Ден 8 Банкок

Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия до плаващия пазар " Дамноен Садуак" с включен обяд (ок. 8, 5 ч.). Тази впечатляваща екскурзия ще Ви отведе до световноизвестния плаващ пазар на Дамнoен Садуак, разположен на около 100 км западно от Банкок. По пътя възможност за посещение на " Тао Тан" , където се произвежда традиционна кокосова захар и изискани керамични изделия. В хотелския комплекс " Sampran Riverside Aprime Country Resort" ще Ви бъде предложен лек и приятен обяд. Ще имате възможността да се включите в някоя от дейностите на занаятчийските работилници преди да се завърнете в Банкок. Нощувка.

Ден 9 Банкок - Истанбул - София

Закуска (ранна закуска или сух пакет). Напускане на хотела. Трансфер до летището. Отпътуване за Истанбул с полет на авикомпания " Turkish Airlines" . Пристигане в Истанбул. Отпътуване за София с полет на авикомпания " Turkish Airlines" . Пристигане в София (Терминал 2).

ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ

27.10.2024, ПОТВЪРДЕНА ДАТА, има места -4997.00 лв.

20.11.2024, ПОТВЪРДЕНА ДАТА, има места -4997.00 лв.

11.12.2024, ПОТВЪРДЕНА ДАТА, има места -5197.00 лв.

19.02.2025, ПОТВЪРДЕНА ДАТА, има места -4897.00 лв.

05.03.2025, ПОТВЪРДЕНА ДАТА, има места -4887.00 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет София - Истанбул - Пукет и Банкок - Истанбул - София с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 7 кг. на авиокомпания " Trkish Airlines" ;

Самолетен билет Пукет - Банкок с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 7 кг;

Групови трансфери летище - хотел- летище;

4 нощувки със закуски в хотел " Patong Resort Hotel" **** (или подобен) в Патонг, Пукет;

3 нощувки със закуски в хотел " Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Maenam Riverside" **** (или подобен) в Банкок;

Панорамна обиколка на Банкок с включен обяд;

Местен екскурзовод;

Водач-преводач от България;

Застраховка " Помощ при пътуване в чужбина" с лимит на отговорност 30 000 EUR на " Застрахователно Дружество Евроинс" АД.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Допълнителни услуги и екскурзии по програмата;

Виза за Тайланд; цената на туристическата виза е 160 лв за едно влизане; срок е минимум 30 дни преди датата на отпътуване!

Бакшиши: 3-5 USD на турист на ден за екскурзовод / шофьор и за пиколо (заплащат се задължително на място, на екскурзовода, в зависимост от предоставената услуга, в брой). Културните особености на дестинацията предполагат заплащането на бакшиш в посочения размер, което показва уважение към работата на съответните лица и прави приятно впечатление;

Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;

Разходи от личен характер и градски транспорт;

За лица над 65 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия;

Застраховка " Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!).

НАСТАНЯВАНЕ

Посочените цени са на турист за съответното настаняване.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Туристическа виза за Тайланд (заплаща се с депозита) на турист -160.00 лв.

Панорамна обиколка на Пукет на турист при минимум 10 туристи -188.00 лв.

Целодневна екскурзия до остров Пан Нга с включен обяд на турист при минимум 10 туристи
-230.00 лв.

Целодневна екскурзия до островите Пи Пи с включен обяд на турист при минимум 10 туристи -230.00 лв.

Посещение на шоуто " Пукет Фантазия" с включена вечеря на турист при минимум 10 туристи -170.00 лв.

Вечеря по меню с фолклорна програма в местен ресторант в Банкок (без включен трансфер) на турист при минимум 10 туристи -65.00 лв.

Вечеря на кораб " Гранд Пърл" по р. Чао Прая в Банкок (с включен трансфер) на турист при минимум 6 туристи -132.00 лв.

Целодневна екскурзия до плаващия пазар " Дамноен Садуак" с включен обяд на турист при минимум 10 туристи -178.00 лв.

Целодневна екскурзия до Аютая с включен обяд на турист при минимум 10 туристи -
178.00 лв.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

ВАЖНО! Процедурата по подаване на документи за виза изисква поне 30 дена преди предвидената от вас дата на заминаване.

Необходими документи: валиден международен паспорт, актуална паспортна снимка, служебна бележка от работодателя на английски език, удостоверение от банка за налични средства на английски език, копие на личната карта!

Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетен билет Пукет – Банкок 4775 THB с летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.

Цената на екскурзията е калкулирана при валутен курс: 1 USD = 1, 7 лв. и 1 THB = 0, 0277 EUR. При промяна в цената на самолетния билет и/или на валутните курсове с повече от 6% агенцията си запазва правото да промени в съответната посока цената на екскурзията.

Снимането е разрешено пред забележителностите, но не и вътре в сградите. При посещение на храмове се изисква подходящо облекло (покрити колене и рамене) и събуване на обувките в знак на уважение.

Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпаниите.

Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

Часово време: София – 12 ч.; Банкок – 17 ч.

Местната валута - Тайландски бат (THB)

Валутен курс: 1 THB = 0, 05 BGN; 1 THB = 0, 0277 EUR

Места за всички допълнителни екскурзии и услуги се гарантират при резервация и заплащане в офиса.

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават предварително издадена виза. Агенцията оказва съдействие при кандидатстването. За целта са необходими следните документи: паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната, попълнен формуляр за кандидатстване за виза, 1 актуална цветна снимка паспортен формат, копие на самолетните билети. В паспорта не трябва да има липсващи или повредени страници.

Пътуването се провежда при минимум 15 записани туристи.

• Туроператор и турагент ФЛАЙ ХОЛИДЕЙС ЕООД притежава удостоверение за туроператорска дейност № 7039/18.01.2013 година и е застрахован със застрахователна полица №03700100004766/ 2023 от „Застрахователно Дружество Евроинс“ АД,   гр. София-24, ул. „Софийски герой”  № 3, вх. Б, ет. 1, офис 21 за „Отговорност на туроператора” със срок на действие от 00:00 часа на 20.11.2023 до 23:59 на 19.11.2024 г.


• ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Туристите да осигурят още в България сумите, които предвиждат да похарчат в съответните валути за посещаваните държави.

*

Дати :
27.10.2024,  ПОТВЪРДЕНА ДАТА,  има места - 4997.00 лв.

20.11.2024,  ПОТВЪРДЕНА ДАТА,  има места - 4997.00 лв.

11.12.2024,  ПОТВЪРДЕНА ДАТА,  има места - 5197.00 лв.

19.02.2025,  ПОТВЪРДЕНА ДАТА,  има места - 4897.00 лв.

05.03.2025,  ПОТВЪРДЕНА ДАТА,  има места - 4887.00 лв.





  Снимки от нашата галерия



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 18.216.115.44 - us - us   _          
execution time : 0.27